Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан демонстрира спокойствие, независимо от

...
Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан демонстрира спокойствие, независимо от
Коментари Харесай

Зидан: На крачка сме от класиране за следващата фаза

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан показва успокоение, без значение от неприятния интервал, в който отборът му се намира в последно време. “Белият балет” завоюва единствено един от последните си 4 мача, само че наставникът не се тормози, а гледа с убеденост към идния дуел с АПОЕЛ (Никозия) в Шампионската лига през днешния ден. Победа сигурно ще класира мадридчани напред, а даже и точка може да им е задоволителна, в случай че Борусия (Дортмунд) не победи Тотнъм в другия мач от групата.

“Имам голям шанс, тъй като съм здрав, и тъй като работя това, което ме прави благополучен. Обичам работата си. Има много по-неприятни работи. Каквото и да се случи, оставам оптимист. Има моменти, в които някои хора може да се тормозят, само че не и аз. На крачка сме от класирането ни в идната фаза. Ние сме Реал Мадрид и е обикновено хората да чакат повече от нас. Не мога да кажа, че играем зле, само че би трябвало да си върнем увереността пред гола. Когато вкараме едно-две попадения, и другите ще дойдат”, уверен е Зидан.

Относто конфликта с АПОЕЛ, франузинът добави: “ Това няма да е елементарен мач. Не съм гледал кипърското състезание, само че знам по какъв начин АПОЕЛ играе в Шампионската лига. Те са доста добър тим, който се нуждае от победа, с цел да резервира възможностите си за класиране, тъй че би трябвало да бъдем доста внимателни”.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР