Треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел определи като незаслужено

...
Треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел определи като незаслужено
Коментари Харесай

Тухел: ПСЖ не заслужаваше да загуби на Анфийлд

Треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел дефинира като несправедливо провалянето на неговия отбор от Ливърпул (2:3) в стартовия кръг от Шампионската лига.

" Изиграхме чудесно първо полувреме, в което Ливърпул не заслужаваше да има преднина от два гола. Дори и в такава обстановка не се предадохме и играхме самоуверено. След почивката прекомерно елементарно губехме топката. В края беше мъчно, само че отново не мога да кажа, че заслужавахме да загубим. Трябва да сме по-агресивни напред, само че това бе първият ми мач отпред на ПСЖ в Шампионската лига. Нужно е да подобрим играта с трима нападатели, с цел да можем да решаваме оспорваните мачове в своя изгода. Вярвам, че момчетата ще надградят в идващите мачове. Мбапе има всички шансове да надгражда, както и Неймар - той постоянно е рисков. Днес не беше елементарен мач за него, само че той постоянно съставлява опасност, когато е на терена ", разяснява Тухел.

Полузащитникът на парижани Адриен Рабио е на същото мнение. " Разочаровани сме, само че имаше и позитивни моменти. Следвахме проекта си, опитвахме се да затрудняваме противника с контраатаки. Играхме добре, даже и с опорни полузащитници, които не са привикнали да са на тази позиция. Вкарахме два гола... Това се оказа незадоволително, само че позитивните моменти бяха доста ", разгласи Рабио. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР