Треньорът на ПАОК Разван Луческу планира да направи няколко промени

...
Треньорът на ПАОК Разван Луческу планира да направи няколко промени
Коментари Харесай

Разкриха тайния план на ПАОК за реванша с Левски

Треньорът на ПАОК Разван Луческу възнамерява да направи няколко промени в състава за идния в четвъртък реванш против Левски от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. "Сините " завоюваха с 2:0 в първата среща.

Луческу има намерение да пусне в игра изпитаните през предишния сезон играчи, написа гръцкото издание „ Pressroom”. Големи са очакванията на експерта, че капитанът Виейриня ще се възвърне от болестта си, което в последния миг го извади от титулярите в София.

Присъствието на португалеца носи сигурност в играта на ПАОК в отбрана. Освен това Луческу ще пусне халфовата линия нидерландеца Диего Бисесвар, който не беше в групата на „ Герена “. Резервата от първия мач Халед Нарей пък ще откри място в титулярния състав.

Най-голямата изненада се чака да бъде включването в стартовите 11 на словенеца Ясмин Куртич, който игра през второто полувреме в София. Той е изразил предпочитание да приключи наема си при солунчани от Парма и даже към този момент има получени предложения от италиански тимове. Най-доброто предложение е втородивизионния Пиза.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР