Треньорът на Нефтохимик Николай Желязков остана доволен от представянето на

...
Треньорът на Нефтохимик Николай Желязков остана доволен от представянето на
Коментари Харесай

Николай Желязков: Спечелихме една битка, но не и войната

Треньорът на Нефтохимик Николай Желязков остана удовлетворен от представянето на момчетата си в първия мач с Олимпиакос от шампионата за Купата на CEV. Бургазлии надвиха с 3:1 и направиха сериозна крачка към присъединяване на полуфиналите в евротурнира.

„ Не спряхме да се борим за всяка точка. Това беше най-хубавото нещо в този мач. Успяхме във значимите моменти да устискаме, което беше за мен извънредно значимо. Показахме темперамент в тези моменти. Спазихме значително проекта, който имахме за мача. Не би трябвало да се залъгваме сега. Трябва да останем крепко стъпили на земята. Наистина огромен мач. Благодаря на хората, които ни поддържаха в залата, само че би трябвало да продължим да работим, да проучваме нашите неточности. Да продължим да вършим хубавите неща “, съобщи старши треньорът Николай Желязков пред БНР след успеха в Бургас.
„ Една борба сме спечелили, само че войната не е извоювана. Очаква ни доста тежък мач в Атина. Хубавото е, че стигаме до златен гейм най-после “, добави Желязков.

„ Аз мисля, че нашият метод би трябвало да бъде любимци да са те. Стойността на тима на Олимпиакос е очевадна. Много е значимо ние да гледаме в нашата страна на игрището какво вършим и да бъдем съсредоточени върху това. Дадем ли най-хубавото от себе си, в случай че Олимпиакос е по-добър ще им стиснем ръцете и ще им пожелаем триумф “, приключи наставникът на Нефтохимик.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР