Треньорът на националния отбор на Германия по баскетбол Гордън Херберт

...
Треньорът на националния отбор на Германия по баскетбол Гордън Херберт
Коментари Харесай

Селекционерът на Германия: Бирата във Филипините е кофти

Треньорът на националния тим на Германия по баскетбол Гордън Херберт разяснява с усмивка международната купа по баскетбол, откакто отборът му надделя Сърбия с 83:77 в Манила.

" Обичам Филипините, само че страната има потребност от по-добре бира ", пошегува се той на конференцията след успеха на финала на Световното състезание над Сърбия с 83:77. Германия отстрани и отбора на Съединени американски щати в полуфинала. - След раждането на децата ми, това е вторият най-щастлив миг в живота ми ".

А по-късно продължи с любопитните самопризнания:„ Имахме утринна подготовка и по-късно сънливост. Събудих се от получено известие от немския канцлер Олаф Шолц. Доста е сюрреалистично. Трябваше да прочета същински откъс, беше на немски и да го преведа малко. Беше много подреден. Прекъсна дрямката ми и не можах да заспя. Просто демонстрира какво означаваше за Германия този дуел по някакъв метод. Винаги съм бил почитател на канцлера Меркел и на канцлера Шолц. Двама най-хубави водачи в нашия свят през днешния ден. Не е толкоз мъчно, когато Доналд Тръмп е там, само че допускам, че това е друга история. "

64-годишният Херберт има канадско и финландско поданство и в никакъв случай не е печелил огромен трофей, като остана на трето място с Германия на Европейското състезание преди година. Гордън Херберт впечатли с работата си във Франкфурт Скайлайнърс в Евролигата. Неговият единствен опит в НБА е като помощник на Торонто Раптърс. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР