Треньорът на Наполи Лучано Спалети разкритикува Ървинг Лосано и Квича

...
Треньорът на Наполи Лучано Спалети разкритикува Ървинг Лосано и Квича
Коментари Харесай

Спалети: Няма как да откажем, ако Юнайтед извади 100 милиона за Осимен

Треньорът на Наполи Лучано Спалети разкритикува Ървинг Лосано и Квича Кварацхелия след равенството 0:0 с Фиорентина и удостовери, че клубът мъчно ще откаже, в случай че Манчестър Юнайтед предложи 100 милиона евро за Виктор Осимен.

Неаполитанците пропуснаха няколко положителни обстановки и не съумяха да завоюват във Флоренция, като имат 7 точки и разделят първото място с още пет тима. За първи път от 10 години нито един тим в Серия А няма цялостен актив от точки след първите три кръга на шампионата.

" Фиорентина пресираше доста добре и мъчно намирахме свободни пространства. Кварацхелия игра под опциите си, не успяваше да задържи. Лосано пък пропусна стопроцентова обстановка за гол.

" Нямам време да мисля за спекулациите, че взимаме Роналдо и продаваме Осимен, имаме мач на всеки няколко дни. Клубът мисли за тези неща. Но в случай че един клуб ви предложи 100 милиона евро, не е елементарно да кажете " не ". Откакто дойдох тук, всички играчи може да бъдат продадени при добра оферта ”, сподели Спалети след мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР