Треньорът на Наполи Лучано Спалети бе повече от щастлив от

...
Треньорът на Наполи Лучано Спалети бе повече от щастлив от
Коментари Харесай

Спалети: Късметлия съм да работя с такъв отбор

Треньорът на Наполи Лучано Спалети бе повече от благополучен от триумфа с 4:2 над Аякс и класирането на отбора му за 1/8-финалите в Шампионската лига. Той засипа с похвали своите футболисти и съобщи, че е късметлия да работи с тях.

" В такива вечери напряко може да бъдеш отвеян от атмосферата. В един миг се почувствах зашеметен и мислех, че ще стартира да виждам звезди, които се въртят към главата ми. Класирането ни напред е дело на играчите и аз съм благополучен да работя с подобен тим. Целият град се гордее с тях. Тифозите ни дават нужната мотивация ", съобщи Спалети.

Наставникът имаше забавно пояснение за зрелищните победи, които тимът му реализира от началото на сезона.

" Схемите към този момент не съществуват във футбола. Всичко се свежда до пространствата, които противникът ти оставя и по какъв начин успяваш да се възползваш от тях, с цел да нанесеш своя удар. Трябва да си бърз и да имаш нужния кураж, даже и когато бъдеш пресиран. Днес при първия гол на Аякс видяхме защо става дума в Шампионската лига. Ангиса бе контузен и получихме гол преди да успеем да извадим топката от игра ", добави експертът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР