Треньорът на младежкия национален отбор на Република Корея Сон-хон Хуан

...
Треньорът на младежкия национален отбор на Република Корея Сон-хон Хуан
Коментари Харесай

Младежкият отбор на Република Корея чака разрешение от ПСЖ за халф

Треньорът на младежкия народен тим на Република Корея Сон-хон Хуан разгласи, че е " отчаян " от неналичието на изясненост в позицията на Пари Сен Жермен дали ще освободи корееца Кан ин Ли за присъединяване в Азиатските игри, които стартират в Китай, заяви Агенция Франс Прес.

" ПСЖ трябваше да ни даде отговор до 13 септември. Досега продължаваме да не сме получили формален отговор ", сподели селекционерът на отбора пред пресата в страната си.

Ли се причисли към ПСЖ през това лято с трансфер от испанския Майорка за 22 милиона евро. Той бе отвън терените към 4 седмици поради травма на бедрото.

Според Хуан обаче 22-годишният състезател към този момент е възобновен. " Имах персонално контакти с Кан-ин и той желае да се причисли към нас, колкото е допустимо по-скоро. Но диалозите ни с ПСЖ не напредват, тъй че съм отчаян ", сподели още треньорът.

Азиатските игри ще се проведат в Ханчжоу (Китай) от 19 септември до 8 октомври. Те обаче не са част от формалния календар на ФИФА и френският първенец не е задължен да освободи футболиста си.

Отборът на Република Корея, който ще се бори за трети следващи златни медали на игрите, стартира присъединяване си в шампионата против Кувейт във вторник.

 

Българска телеграфна агенция / Автор: Христо Бонински
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР