Треньорът на Милан Дженаро Гатузо очаквано бе доволен от убедителната

...
Треньорът на Милан Дженаро Гатузо очаквано бе доволен от убедителната
Коментари Харесай

Гатузо: Още нищо не е приключило!

Треньорът на Милан Дженаро Гатузо предстоящо бе удовлетворен от безапелационната победа с 3:0 при аудиенция на българския първенец Лудогорец в Разград, само че акцентира, че не всичко е решено в този 1/16-финален конфликт от Лига Европа.

"Срещата не беше лесна за нас. Нека резултатът не заблуждава тези, които не са гледали мача. Лудогорец е стабилен противник и го сподели напълно”, съобщи Гатузо на конференцията след мача.

„ В началото на мача срещнахме доста компликации. Имахме проблем с изнасянето на топката, само че безспорната ни централизация ни оказа помощ да обърнем развоя и да спечелим конфликта. Мачовете в Европа постоянно са разнообразни от тези в шампионата. Имаше неточности от наша страна. Но корекциите бяха импортирани и резултатът бе очевиден. Тези грешки няма да се повторят против Сампдория”, добави наставникът на „ росонерите”.

„ Не би трябвало да мислим, че макар резултата всичко е решено. Днес успяхме да победим. Не е несъмнено, че ще можем да го повторим в реванша ", приключи някогашният италиански национал.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР