Треньорът на Марек Танчо Калпаков коментира предстощия мач от 1/16

...
Треньорът на Марек Танчо Калпаков коментира предстощия мач от 1/16
Коментари Харесай

Треньорът на Марек: Локо е фаворит, но и ние можем да играем футбол

Треньорът на Марек Танчо Калпаков разяснява предстощия мач от 1/16 финалите в шампионата за Купата на България против Локомотив Пловдив. Мачът е в неделя от 12:30ч. в Дупница. 
Прочетете още
" След мача ни с Балкан към този момент може да кажем, че напълно мислите ни са ориентирани към мача за Купата. Надявам се този дуел да е много забавен и в случай че може да се поздравим отново с триумф. Сега е моментът да прикани обществеността на Дупница и ентусиастите на Марек да дойдат в неделя и да ни поддържат. Ние ще се опитаме да оправдаем техните упования, да излезем и да се представим почтено ", сподели Калпаков.

" Със сигурност Локомотив (Пловдив) е любимец в мача. Но сигурно и ние можем да играем футбол. Не желая да споделям с каква концепция ще се готвим за мача с пловдивчани. Със сигурност ще се опитаме да се противопоставим на Локомотив и в случай че може да ги отстраним ", добави треньорът на дупничани.

" Дали ще упражняваме дузпи? Това още не сме го мислили. Нека да го докараме до дузпи… не мога да разясня авансово. Досега не сме упражнявали дузпи. Концентрираме се напълно върху нашата игра и ще забележим на мача какво ще се случи. Мобилизирани са момчетата, чакат го този мач. Марек е с обичаи в този шампионат. Колкото и да ни отписват авансово, мисля, че ще има с какво да се противопоставим на тим като Локомотив (Пловдив) ", приключи Танчо Калпаков.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР