Треньорът на Лудогорец Павел Върба посочи основния проблем на Мидтиланд

...
Треньорът на Лудогорец Павел Върба посочи основния проблем на Мидтиланд
Коментари Харесай

Върба откри слабото място на "Мидтиланд"

Треньорът на " Лудогорец " Павел Върба уточни главния проблем на " Мидтиланд " преди мача сред двата тима от II квалификационен кръг за Шампионска лига. Според чеха, това е неналичието на публични мачове. Датският първенец не е играл мач от вътрешното състезание от един месец насам, а новият сезон в Суперлигата стартира на 11 септември. До конфликта с " Лудогорец " в действителност " Мидтийланд " е изиграл единствено две контроли - с френския първокласен " Реймс " (1:3) и немския втородивизионен " Хамбургер " (2:0). Двубоят в Разград е на следващия ден от 20:30 ч. (при закрити врати) и ще се предава директно по " Диема спорт ". Главен рефер ще е украинецът Денис Шурман. 

" Съперникът е тежък. Техният минус е, че до момента са играли единствено контролни срещи. Но това са експерти, знаят какво да вършат. Гледах много техни мачове и това е един доста класен тим. Предимство е, че играем у дома, само че не е добре, че няма аудитория. Евандер (б.ред. - бразилски халф, който няма да играе за " Мидтиланд " поради контузия) е главен, добър футболист. Но не мисля, че датският първенец няма с кой да го размени. В последните два мача без негово присъединяване се оправиха добре. С него и без него ни чака ужасно тежък мач. Знаем, че скандинавските тимове са добре проведени, тренирани и доста здрави. Знаете, че водещи датски тимове постоянно играят в групите на Шампионската лига и Лига Европа. Те и ние имаме идентични упоритости и ще ги следваме до дъно. Подготвени сме за тежък дуел. Всички знаем, че играем един мач, което усложнява нещата. Както ние, по този начин и съперникът ще бъдем подсигурени в отбрана. Но пък всеки ще се опитва принуди другия да направи неточност и да я накаже ", разяснява Павел Върба на конференцията преди мача.

Той похвали новите попълнения в тима, които за малко време посочили, че се оправят добре. Картотека за шампионата към този момент има и Елвис Ману, който може да направи своя дебют за разградчани още на следващия ден. Върба няма да разчита на контузените Пламен Илиев, Вандерсон и Георги Терзиев. Има огромен късмет като титуляр за " Мидтиланд " да излезе българският национал Божидар Краев.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР