Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров - Херо призна, че не

...
Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров - Херо призна, че не
Коментари Харесай

Херо след победата за Купата: Не очаквах да е толкова трудно

Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров - Херо призна, че не е очаквал отборът му да се класира толкоз мъчно за 1/8-финалите за Купата на България. " Орлите " се постановиха с 3:2 като посетител на Оборище (Панагюрище) след продължения, а съгласно експерта огромно въздействие върху представянето на тима му е изиграл неприятният терен на „ Орчо челник ”.

" Неочаквано сложна победа. Просто направихме една неточност при гола. Иначе играта беше в наше притежание. Разбира се, дадох отмора на съвсем целия главен състав. Видяхте, че изтървахме и доста положения. На подобен сложен и тежък терен, преимуществото, което имаме, се губи. Целта обаче беше да спечелим и да продължим. Това бе значимото ", разяснява Херо.

" С този гол, който допуснахме, трябваше да поставим повече старания, с цел да решим мача. На този терен надали човек може да си прави заключения за играчите, които през днешния ден взеха присъединяване. На показ излизат други фактори като мотивация, битка, тъй че не мога да си върша генерални заключения за качествата на нашите футболисти ", продължи експертът.

" Теренът ужасно доста ни затрудни, само че за нас беше значимо да спечелим с най-малко старания и с по-малко съществени футболисти. Форстър към момента не е подготвен физически, би трябвало му време. Не е играл, проблеми има с динамичността и скоростта. Червеният картон, който получихме, съгласно мен не е картон. Имаше побутване на футболиста. Не всяко рухване на терена не е симулация. Ако няма дузпа окей, само че парадокс да бъде симулация. Исках от съдията да ми изясни обстановката, той сподели, че е видял симулация, само че съгласно мен нямаше ", разяснява още Димитър Димитров. 

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - 1/16-ФИНАЛИ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР