Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров - Херо не скри задоволството

...
Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров - Херо не скри задоволството
Коментари Харесай

Херо доволен от Лудогорец, но не и от съдията

Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров - Херо не скри задоволството си от класирането на отбора за груповата фаза на Лига Европа. "Орлите " направиха 0:0 като посетител на Судува и с общ резултат 2:0 не престават напред в шампионата.

"Това беше един турнирен мач. Направихме тактически промени. Искахме да вкараме подправен нападател в лицето на Вандерсон и посредством бързите нападатели да търсим изненада от втори проект ", сподели Херо незабавно след мача.

"Съдията за огромно страдание разреши груби дейности на този футболист Керла от Судува, който бе за 3-4 жълти картона. В последна сметка - задачата е изпълнена. Те имаха голямо ръстово предимство и когато съдията разрешава да работят по-грубо, им се получава. Но считам, че ние се класирахме справедливо. “

"За прехвърляния могат да отговорят притежателите. На мен ми се желае да има спомагателни попълнения. С 16-17 налични играчи ще ни бъде мъчно. Знам, че до края на трансферния прозорец желаеме да вземем още един-двама души, уповавам се на това. Анисе е извънредно скъп и се надявам да остане най-малко до Нова година. “, добави Димитров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР