Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров-Херо коментира ситуацията в 30-ата минута

...
Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров-Херо коментира ситуацията в 30-ата минута
Коментари Харесай

Херо се извини за избухването си в мача с "Левски"

Треньорът на " Лудогорец " Димитър Димитров-Херо разяснява обстановката в 30-ата минута на дербито с " Левски ", при която не бе зачетен гол на първенците. След извънредно бурна и прочувствена реакция наставникът бе изпъден от аварийна пейка.

Снощи разградчани завоюваха с 2:0, а едно попадение на " орлите " беше анулирано след съвещания сред основния арбитър, асистентът на тъч-линията и реферът зад вратата.

" Лудогорец " означи гол в 30-ата минута посредством Игор Пластун. Главният арбитър Волен Чинков и първият помощник Георги Тодоров се забавиха с финалното си решение, което пристигна след консултация с спомагателния помощник Ивайло Стоянов.

" Искам да се извиня за постъпката си. Бях извънредно обиден. Реакцията ми към реферите в действителност бе бурна, само че тя пристигна не поради оборване на съдийското решение дали има или няма засада, а поради закъснялата реакция на арбитрите. При гола на Пластун всички останахме с усещане, че е постоянен и реферите го зачитат. Впоследствие обаче се оказа, че не е по този начин ", сподели треньорът на първенците.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР