Трансферът на атакуващия халф Педриньо от ФК ЦСКА 1948 в

...
Трансферът на атакуващия халф Педриньо от ФК ЦСКА 1948 в
Коментари Харесай

Трансферът на Педриньо на Герена пред провал

Трансферът на атакуващия халф Педриньо от ФК ЦСКА 1948 в Левски е пред неуспех. Причината е в подозренията, че контузията на футболиста е прекомерно сериозна и ще трябват най-малко два месеца, с цел да се възвърне. Бразилецът се контузи при семейството на Арда в Бистрица (1:1) и съвсем несъмнено пропуща мачовете до края на шампионата.

Неговият контракт с " алените " изтича през идната година, само че клубът е податлив да го продаде още в този момент, освен това на по-ниска цена, която е изцяло по силите на Левски.

Припомняме, че Левски искаше Педриньо и през зимната пауза, само че тогава от ФК ЦСКА 1948 му сложиха цена от половин милион евро, която отхвърли " сините ".
 Станислав Генчев се приближава до
Станислав Генчев се приближава до " Герена "

Натискат Сираков да назначи младия треньор

Ако прехвърлянето на Педриньо не се реализира, Левски ще има съществени грижи на трансферния пазар през лятото. Очаква се бразилецът Рикардиньо да бъде продаден и по този начин " сините " на практика ще останат без нападатели.

От друга страна, на " Герена " ще би трябвало да търсят и класен централен бранител, който да размени Хосе Кордоба. Такъв трябваше да бъде уругваецът Хоакин Фернандес, само че той се оказа цялостен неуспех.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР