Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа разкри своите очаквания за първия

...
Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа разкри своите очаквания за първия
Коментари Харесай

Шимунджа: Трябва да сме умни срещу Андерлехт

Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа разкри своите упования за първия дуел с Андерлехт от плейофите към 1/8-финалите на Лигата на конференциите.

„ Очаквам доста конкурентен мач, тъй като ще се надигнем против най-големия тим в Белгия, и то във етапа на елиминациите. Мислим мач за мач и желая да сме най-добре проведени в идната среща “, стартира той. „ Много значимо е да не мислим за проблемите на Андерлехт отвън терена. Защото би трябвало да мислим единствено за себе си и по какъв начин ще се представим на терена. Единственото нещо, което знаем е, че Андерлехт е доста огромен тим и протичащото се при тях не е преимущество за нас “, добави словенецът .
Анте Шимунджа.
„ Казах, че Андерлехт е генерално най-големият тим в Белгия, традициите имат значение. Дали са значими играчи на европейския футбол. Всеки клуб попада в рецесия от време на време, обикновено е. Това, което би трябвало да бъдем, е да сме умни. По време на подготовката срещнахме огромни тимове, само че Андерлехт играе по друг метод. Трябва да сме подготвени. От футболистите, на които мога да разгадавам, всички са подготвени и са налични. Дори и Пипа Авила. Той ще бъде подготвен и ще е на пейката “, съобщи експертът.

„ Ще бъдем без трима осъдени играчи – Недялков, Вердон и Пьотровски, знаете. Но останалите са подготвени да играят и имам вяра, че ще ни бъдат потребни. Те имат качества и за това са част от Лудогорец. Вярвам, че могат да се оправят в този мач. Всички ние сме дружно “, съобщи още Шимунджа.

„ Титлата на България е нашата съществена цел, само че това не значи, че ще сме отпуснати против Андерлехт. Участваме в 3 надпревари и желаеме да се състезаваме във всички шампионати. Искам да спечелим всеки един мач, в който участваме “, приключи Шимунджа.

Кирил Десподов също даде своето мнение преди утрешния дуел с белгийците . „ Всички в съблекалнята са подготвени. Обичаме тези мачове, европейската сцена. Изиграхме положителни срещи в Лига Европа, а в този момент би трябвало да ги затвърдим в Лигата на конференциите. Най-важното е по какъв начин ще се представим и по какъв начин ще подходим против Андерлехт. Ще действаме доста съществено “, съобщи Десподов.
Кирил Десподов.
„ Съперниците в Турция, бяха грандове, дават ни самочувствие успеха над Цървена звезда и равенството с Шахтьор Донецк. Съревновавахме се с тези огромни тимове. В Лига Европа показахме, че можем да се надиграваме с огромни европейски тимове като Рома и Бетис. Знаем какъв тим е Андерлехт, готови сме добре и знаем какво ни чака “, добави той.

„ За Андерлехт е преимущество, че играят състезание от много време. Но ние сме създали чудесна подготовка, подготвени сме. Играчите, които липсват поради санкции и травми, в действителност оказват помощ доста. Но треньорът сподели вярно, че момчетата, които заемат техните места, имат качества и имам вяра, че ще се оправят по най-хубавия метод. Но осъдените и контузените ще липсват, несъмнено, тъй като когато са на терена, си оставят сърцето на терена “, приключи Футболист номер 1 на България за последните две години. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР