Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа говори след разгромната победа с

...
Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа говори след разгромната победа с
Коментари Харесай

Шимунджа: В някои мачове ще играем с двама чисти нападатели

Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа приказва след разгромната победа с 5:0 над Монтана в четвъртфинала за SESAME Купа на България. Словенският експерт остана удовлетворен от държанието на футболистите през целия дуел.

„ Доволен съм от държанието на отбора, показахме почитание към нашия противник. Дадохме късмет на някои играчи, които по-малко играеха. Важното е, че победихме. Това е въпрос на професионализъм. Уважаваме всички и се опитваме във всеки мач да подхождаме по този начин. Видяхме хубави неща в днешния мач “, съобщи Шимунджа.

„ Футболистите, които пристигнаха, би трябвало да се приспособяват бързо. Имам доста надарен тим и конкуренцията е огромна. Матиас Тисера вкара два гола, само че не е на това равнище, на което знаем. Важно е да имаме конкурентноспособен състав. Марин реши да отиде в различен тим и имахме потребност от още един нападател, тъй като в някои мачове ще играем с двама на върха на офанзивата “, добави още той.

„ Трябва да се насладим на успеха и по-късно ще мислим за Ботев Враца. Вървим малко по малко и идващият ни мач е най-важният за нас.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР