Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш говори след равенството 1:1

...
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш говори след равенството 1:1
Коментари Харесай

Томаш: Не съм доволен от точката

Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш приказва след равенството 1:1 в градското дерби с Ботев. Той изрази страдание, че тимът му не е стигнал до триумфа. 

" Винаги желая да играем за победа. Знам, че е дерби, знам, че е значимо за Локомотив. Трябваше да си решим мача през първото полувреме. Имахме обстановки, които трябваше да развием по различен метод. Не се получи. Дадохме самодейността второто полувреме. Направихме една неточност, която я наказаха. Радвам се, че реагирахме. Има много мачове, в които заслужаваме да победим, само че приключваме наедно. Може би тук би трябвало да пречупим нещо, с цел да тръгнем нагоре ", стартира той. 

" Каракашев е може би един от най-силните в придвижванията си без топка. Днес пасът му беше превъзходен. Трябва да работим при подаванията. Във фаза отбрана се получи. Когато сме с топката, би трябвало да имаме по-различни ъгли. Разбирам, че е дерби, напрежение. Трябва да играем футбол. Не съм удовлетворен от точката, само че това е действително ". 

" Щом не загубиш тук, е добре за твоя тим. Искам да го създадем с футбол. Знам, че могат, футбол се играе без боязън. Понякога изритваме топката и по-късно желаеме да играем без топка. Чакам Алфа, който ще даде широчина. Чакаме централен бранител, който ще даде непоклатимост на Паскалев и Павлов ", приключи той. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР