Треньорът на Ливърпул Юрген Клоп беше дсота превъзбуден след инфарктната

...
Треньорът на Ливърпул Юрген Клоп беше дсота превъзбуден след инфарктната
Коментари Харесай

Клоп след инфарктната победа над Нюкасъл: Това е най-добрият начин да спечелиш такъв мач

Треньорът на Ливърпул Юрген Клоп беше дсота превъзбуден след инфарктната победа с 2:1 над Нюкасъл. " Мърсисайдци " завоюваха с гол в 8-ата минута на добавеното време.

" Това е най-хубавият метод да спечелиш подобен футболен дуел. Наистина съм благополучен, тъй като беше сложен мач, в който и двата тима играха много нападателно в отбрана. Имахме голяма, голяма потребност от тази победа и по тази причина ще я помним дълги години. Преди време бихме с 3:2 Нюкасъл отново с късен гол - на Дивок Ориги. Не съм 100% сигурен, че всички имаха вяра в успеха до края, само че още веднъж показахме, че за нас всичко е допустимо. Дори преди да получим гола, изглеждахме малко обезверени в някои обстановки. В последна сметка стигнахме до поврат и то с какъв прелестен гол на рожденика Карвальо. За него това е второ попадение. Той е фантастично момче, нека продължава да изкачва върхове ", съобщи Клоп.
 Ливърпул - Нюкасъл 2:1 във Висшата лига
Късна драма на " Анфийлд "! Ливърпул оскуба " свраките " в 98-ата минута

Вижте детайлности

20-годишният Фабио Карвальо влезе в историята като най-младия състезател на Ливърпул, донесъл победа на тима във Висшата лига с гол след 90-ата минута.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР