Треньорът на Левски Станимир Стоилов ще събере тима си на

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов ще събере тима си на
Коментари Харесай

Левски се събира за зимна подготовка веднага след празниците

Треньорът на Левски Станимир Стоилов ще събере отбора си на 2 януари, когато ще бъде даден и стартът на зимната подготовка на “сините ”. На 90 % спортно-техническият щаб на столичани е решил да извика отбора толкоз рано, с цел да може футболистите да преминат през наложителните медицински проучвания, след което тимът да замине за Дубай, където ще организира главната си част от подготовката, написа “Тема спорт ”. В емирството “сините ” ще престоят към месец и ще се изправят против съществени отбори, с цел да бъдат на 100 % за мачовете напролет в България. Вече стана ясно, че сумата, която ще бъде заплатена за лагера, ще е от порядъка на 500 000 лв.. Престоят на “сините ” в Дубай е подсигурен от два спонсора, като желанието за тази дестинация е било на Станимир Стоилов. Треньорът заяви, че огромна част от упоменатата сума към този момент е платена.
 Добри вести за треньорския щаб на “сините ” Добри вести за треньорския щаб на “сините ”
На Левски му следва да изиграе още два мача до края на годината. На 1 декември столичани ще гостуват на Лудогорец в отсрочен дуел от шестия кръг на efbet Лига, а три дни по-късно още веднъж на „ Хювефарма Арена “ ще се изправят против разградчани в спор за място на четвъртфиналите за Купата на България.

След последната среща “сините ” ще бъдат разпуснати в отмора, която ще бъде в границите на 28 дни, и на 2 януари играчите ще възобновят тренировки. Развръзката от двата дуела няма да има нищо общо с плануваната подготовка от щаба на “сините ”. Преди дни Станимир Стоилов съобщи, че сега в Левски може да се мечтае за селекция, само че при договорка за промяна на собствеността с „ Юнайтед Груп “ ще бъдат подсигурени свежи средства за реализирането на входящи прехвърляния. Столичани са влезнали в контакт с набелязаните футболисти, само че в този момент се изчаква позитивен край по договорката с мощната компания.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР