Треньорът на Левски Станимир Стоилов продължава да вярва, че ПАОК

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов продължава да вярва, че ПАОК
Коментари Харесай

Стоилов: Ще е чудо, ако отстраним ПАОК

Треньорът на " Левски " Станимир Стоилов продължава да има вяра, че ПАОК е изявен любимец в конфликта сред двата тима от II квалификационен кръг на шампионата Лига на конференцията. И това - макар резултата от първия мач, в който " сините " завоюваха. Реваншът е на следващия ден вечер от 20:30 ч. и ще бъде излъчен по " Диема спорт 3 ".

" Продължавам да заставам зад думите си, че ще е знамение да остраним ПАОК. Важно е да издържим душевен и да играем горделив футбол, а в случай че заслужаваме ще продължим напред. Мачът ще е игра на неточности. Надявам се ние да не вършим неточности, а в случай че съперникът прави, да ги накажем както в първия мач. ПАОК е тим, който играе добър футбол. Трябва да отговорим на това равнище, в случай че желаеме да се поздравим с триумфа ", разяснява Стоилов в Солун.

Той ще разчита на възобновените Андриан Краев и Цунами, само че Ивелин Попов и Илиян Стефанов все по този начин не са подготвени за игра.

Новините в ПАОК са по-добри - на линия ще са Диего Бисесвар, Виейриня и Лефтерис Лирацис. Наставникът на ПАОК Разван Луческу изрази увереност, че тимът му ще компенсира пасива от два гола и ще отстрани " Левски ", а за това ще оказват помощ правилните почитатели с поддръжка от трибуните. Както е известно, на стадиона няма да има последователи на " Левски ", по този начин както нямаше гръцки последователи в София, поради сделка сред двата клуба.

" Подчертах и след първия мач, че загубихме психическата борба. Това бе първи формален дуел, играхме в друга страна и футболистите ни се бяха събрали скоро. Вкараха ни в 40-ата секунда и нещата потеглиха зле... Надявам се почитателите да ни оказват помощ и да притиснат противника. Това се случи на нас в първия мач и знам какъв брой мъчно е за даден тим да се изправи против такава аудитория. Нужно ни е всичко, което може да ни помогне. Трябва да бъдем бързи и да играем като тим. Трябва да бъдем съсредоточени, да не губим топката и постоянно да взимаме по-доброто решение от противника ", съобщи Луческу, представен от Българска телеграфна агенция.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР