Треньорът на Левски Станимир Стоилов пое вината за пропуснатата дузпа

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов пое вината за пропуснатата дузпа
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Вината е моя. Аз избирам кой да бие дузпите

Треньорът на " Левски " Станимир Стоилов пое виновността за пропуснатата дузпа и нулевото тъждество сред неговия отбор и " Ботев " Враца от 15-ия кръг на Първа футболна лига.

В края на второто полувреме Борислав Цонев изпусна от бялата точка, а преди този момент гостите от Враца също не означиха от дузпа.

" Аз дефинирам кой да извърши дузпата. Вината е моя, че състезателят е изпуснал, без значение кой е той. Смятам, че неверно бе моето осъществяване, че не смених изпълнителя ", съобщи Стоилов след мача.

Той добави, че не е удовлетворен от резултата. След мача " Левски " е на 8-мо място в класирането.

Снимка: Lap.bg

" Имам забележки към началото на мача, когато стартирахме много разконцентрирано. След 30-ата минута и след второто полувреме имахме предимство на терена и повече положения, само че не успяхме да ги осъществяваме. За страдание такива неща се случват във футбола. Трябва ни по-голяма убеденост и късмет при завършващия удар. Трябва да се работи и да се търси по-голямо самочувствие ", сподели Стоилов.

Треньорът съобщи, че към момента не може да каже детайлности за положението на Георги Миланов, който излезе наложително в 41-ата минута.

Снимка: Lap.bg

" Надявам се да се подобряваме с всеки дуел. Имаме много контузени, нека да ги възстановим. Ако продължат контузиите напълно ще окапем. Дано всеки, който влезе на тяхно място да се показа на равнище ", безапелационен е той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР