Несериозни работи, нарече председателят на ДПС Делян Пеевски опитите да

...
Несериозни работи, нарече председателят на ДПС Делян Пеевски опитите да
Коментари Харесай

Пеевски призова партиите да не подаряват държавата на Путин

Несериозни работи, назова ръководителят на Движение за права и свободи Делян Пеевски опитите да се подмени тематиката за отговорността на парламентаристите с някакви измислени тематики и постановки.

Това шоу, което се случва в Народното събрание, с тези несериозни работи значи, че тези хора към този момент си вършат предизборната акция и всички ги виждаме тука, разяснява Пеевски въпросите на публицисти.

Не мога да проумея по какъв начин се разрушава България пред очите ни! Не желая да ги разясня, приказвам към рационалните партии, прикани Делян Пеевски.

Това, което вършат сега сътрудниците от Народното събрание - да не можем да изберем ръководител, че не потегля Народното събрание, значи, че се разрушава държавността и още веднъж започваме да търсим спасители, а те няма да се явят, през вчерашния ден ви го споделих, подсети Пеевски.

Нека всички сътрудници да излязат от транса, в който са, да схванат, че разрушавам страната. Да бъдем виновни към хората. Парламентът би трябвало да тръгне!, отсече ръководителят на Движение за права и свободи.

Дали ще има, дали няма държавно управление, е тематика по-късно. След това би трябвало да се извърши конституционната процедура на мандатите. Има първи, втори и трети мандат. Ако не се случи - има избори, подсети Пеевски.

Нека си извървим нещата, да се опитаме да създадем едно обикновено, евроатлантическо държавно управление, да запазим пътя на България, да не я подарим на Путин, прикани Делян Пеевски.

Помнете, през днешния ден, в случай че не го създадем - подаряваме България на Путин, през днешния ден ви го споделям, отсече ръководителят на Движение за права и свободи Делян Пеевски.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР