Треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира огранизирания от Димитър Бербатов

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира огранизирания от Димитър Бербатов
Коментари Харесай

Треньорът на Левски Станимир Стоилов за конгреса: Несериозни разправии!

Треньорът на Левски Станимир Стоилов разяснява огранизирания от Димитър Бербатов конгрес на БФС в НДК. Мъри приказва преди утрешното домакинство на Локомотив (София) и дефинира като „несериозни разправии“ борбата за власт, оповестява Блиц Спорт.

„ Конгреса? Нямам визия. За мен ми се виждат несериозни тези разправии във футбола. Като пристигна време за конгрес, по-добрият да победи ”, разяснява той, след което продължи по спортно-технически въпроси.

„ Освен Краев, нямаме други проблеми. Михайлов към този момент е в по-добро положение, аз ще преценям дали ще играе. Здравко Димитров към този момент оздравя ”, стартира Мъри.

„ В първия ни конфликт изиграхме един от най-слабите си мачове. Локомотив играха сносно. Отборът се опита да се надиграва, има положителни играчи. Локомотив се завърна там, където му е мястото. Стилът и играта му към този момент прилича на мястото, където е ”.

„ Винаги се тормозя за представянето на моя тим. Левски би трябвало да дава отговор на критерия на нашия клуб. Имаме двоен ангажимент пред нашите почитатели. Надявам се на следващия ден да покажем най-хубавото от себе си. Ако покажем най-хубавото от себе си, от Локомотив няма да зависи доста ”.

„ Видях израстване в нашия тим. Разделихме по 45 минути, което е добър симптом за нас. Има много къде да работим. Трябва да имаме повече убеденост. Видно беше, че нашият тим се показа с готовност и упоритост. Футболистите, в случай че имат упоритост да се развиват, може скоро време да сме съперници на ЦСКА и Лудогорец ”, продължи експертът.

„ Минавали са ми всевъзможни мисли. Важно е равнището на тима да се качва, както и да се класираме за Европа. Левски не може да излезе на терена и да каже, че няма да играе. Ако се получи по този начин, че няма да сме в първата шестица, ще хвърлим всички сили, с цел да спечелим седмото място ”.

„ Иска ми се да видя стила и метод на игра на Левски. Не първоначално, а през целия мач. Ще се опитаме да играем нашия футбол. Трябва да удвоим футболната си експанзия и майсторство, с цел да покажем по-добра игра ”, сподели Стоилов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР