Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори през медиите преди дербито

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори през медиите преди дербито
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Това ще бъде може би най-тежкото ми дерби

Треньорът на Левски Станимир Стоилов приказва през медиите преди дербито с ЦСКА София на следващия ден. Той още веднъж съжали, че няма да има опция да бъде край тъчлинията и да влезе в съблекалнята при тима преди мача поради наказването си.

" По време на дребната пауза в шампионата ще имаме време да упражняваме, тъй като се натрупа много прочувствена и физическа отмалялост ", бе първият коментар на експерта.

" Предстои мач с ЦСКА, напълно мисля за него. Не съм се занимавал с позитивите и негативите в клуба в последните два дни. Може би това ще бъде най-тежкото ми дерби с ЦСКА, тъй като няма да участвам. Вината си е у мен ", призна Стоилов.

" Имам доверие, имам умел щаб. Цанко Цветанов е минал през толкоз борби, той ще води тима. Аз позволих неточност да се изнервя и не мога да бъда на мача. Сигурно ще го виждам от секторите, в които ще бъдат нашите последователи ", добави той.

" Алан Пардю е умел експерт, който има извънреден опит в Англия. Не можем да имаме преимущество против подобен исполин. Той към този момент е задоволително време в България и е гледал доста мачове на ЦСКА и в българския футбол. Но не ме вълнуват техните неща, за мен е по-важно по какъв начин ще се показа моят тим. Достатъчно почитаме Пардю, с цел да мога аз да го разясня ", сподели треньорът на " сините ".

" Михайлов е възобновен и евентуално ще взе участие в мача. Митков няма по какъв начин да играе. Появи се нов проблем с Георги Миланов, който не е в положение да тренира с другите. Имаме още 24 часа до мача, с цел да преценим положението му ", разкри Стоилов.

" Винаги може да има изненада в подобен мач, изключително в тактическо естество. Аз ще направя опит моят тим да не е изненадан, без значение с каква скица ще играе противникът ", счита той.

" Не съм гледал доста мачове на ЦСКА през сезона. Но те имат задоволителен брой положителни играчи. ЦСКА постоянно е бил сериозен дразнител ", сподели още експертът.

" Да ви кажа почтено - няма какви искания да имаме. Ще има прелестна атмосфера по трибуните, добър терен, арбитър номер 1 - няма какво повече да желаеме. Ще се срещнат два тима, които желаят да завоюват и да покажат на България, че неслучайно са най-обичаните отбори ", съобщи той.

" Стилът на Левски е да се показва добре и да бъде горделив, без значение дали губил или печелим. Ако съперникът е по-добър, няма какво да създадем ", приключи Станимир Стоилов.

Треньорът за следващ път сподели, че няма желание да оправдава Здравко Димитров и Димитър Костадинов, без значение какво проблеми има с контузени и осъдени играчи.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР