Треньорът на Левски Славиша Стоянович даде обширно интервю за siol.net,

...
Треньорът на Левски Славиша Стоянович даде обширно интервю за siol.net,
Коментари Харесай

Славиша Стоянович: Левски е абсолютният гранд на България, Обертан е най-голямата звезда в шампионата

Треньорът на Левски Славиша Стоянович даде обстойно изявление за siol.net, в което приказва за " сините ". Специалистът призна, че е отхвърлил две предложения, с цел да поеме тима от " Герена ". Едната пристигнала от Северна Европа и Стоянович съвсем я бил приел. Но тогава се намесили ръководителите на Левски.

" Всичко с Левски стана изцяло инцидентно . Бях покрай контракт с клуб от Северна Европа и оставаше да уточним единствено последните елементи. Тогава ми се обади управител от България. Представи ми офертата на Левски и тя ми хареса. Бързо се договорихме, за два дни. Говорих и с президента на клуба и той ми изясни визията си. След това нямах никакви подозрения, че ще поема Левски.

Малко преди да подпиша, получих още едно завладяващо предложение , само че към този момент се бях схванал с президента Спас Русев и взех решение да спазя обещанието си ", сподели Стоянович.

 Снимка 371170
Източник:

" Направихме добър старт. Спечелихме пет следващи победи, три от които в гостувания. Беше много мъчно. Но мислим мач за мач. Шампионатът едвам в този момент стартира. Най-важното е играчите да повярват във вижданията ми и метода ми на работа и да следват напътствията . Имаме още доста работа. Предстоят ни и огромните дербита с ЦСКА и Лудогорец. От доста време съм във футбола, тъй че не хвърча в облаците. Еуфорията е неразрешена .

В България има много положителни тимове. Шампионът Лудогорец има 12 бразилци, ЦСКА също има доста чужденци и национали. Битката за купата ще бъде тежка ", добави той.

 Снимка 371169
Източник:

" Доволен съм от изискванията в София. Свиквам бързо, тъй като футболът доста наподобява на този в Белград. Левски е безспорен гранд и това може да бъде забелязано на всяка крачка в България . Отборът има доста последователи, които са извънредно въодушевени. Доста си наподобява със Звезда.

Габриел Обертан е най-голямата звезда в Левски и може би в целия български клубен футбол . Неговата биография е феноменална. Той се усеща добре в Левски ", приключи Славиша Стоянович.

 Славиша Стоянович призна, че приказвал с 32-годишен нападател от трета лига
Славиша Стоянович призна, че приказвал с 32-годишен нападател от трета лига

Ще забележим ли Печник в Левски?
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР