Треньорът на Левски Николай Костов остана спокоен след 1:1 срещу

...
Треньорът на Левски Николай Костов остана спокоен след 1:1 срещу
Коментари Харесай

Костов: Имаше смущение, надеждата остава

Треньорът на Левски Николай Костов остана спокоен след 1:1 против Айнтрахт, пояснявайки, че голът в края е оставил възможностите на " сините " за реванша с Германия. Той добави, че отборът му е имал проблеми със самочувствието, което е довело до слабото първо полувреме. 

" Преди да дава отговор, желая да поздравя публиката. В последната минута вкарваме гол, който отново е премия за почитателите. Поздравявам и двата тима, стана прекрасен мач, както и играчите. 

Имаме време за реванша, занапред предстоят разбори. В тази среща имахме много смутени играчи, направихме много неточности. Настъпи дори някаква суматоха, която не можеше да излезем от пресата на съперника. Имаше разстройване, мощният звук на стадиона не ни даде опция да преструкторираме отбора, защото не се чуваха напътствията ни и трябваше да изчакаме полувремето. "

" Казах няколко пъти, че доста имам вяра в нашия тим. Имаме млад състав с добра вероятност. Това беше тест, направихме доста положително второ полувреме, спасявайки мача. Надеждата не умря, имам вяра, че нашите играчи ще бъдат по-уверени, а за какво и да не победим. "  

За формата на Рикардиньо, който към момента търси първия си гол в Европа, наставникът разясни: " Айнтрахт има мощни бранители и не успяхме да създадем толкоз положения. Имаше добра опция първото полувреме, само че не се възползвахме от нея. Не желая да давам самостоятелни оценки, знаете, че в дадени срещи има игрчи, които изпъкват и други, които не играят толкоз мощно. "  
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР