Треньорът на Левски Георги Тодоров даде пресконференция преди двубоя на

...
Треньорът на Левски Георги Тодоров даде пресконференция преди двубоя на
Коментари Харесай

Георги Тодоров: Лудогорец вече не е хегемон

Треньорът на Левски Георги Тодоров даде конференция преди дуела на "сините " против Лудогорец. Срещата в Разград е в събота от 18:00 часа, а наставникът счита, че домакините към този момент не са хегемон в България. Тодоров разяснява и наследника си Петър Хубчев, който ще поеме кормилото на "Герена " от старта на лятната подготовка.

"Състоянието на играчите е положително. Има малко проблеми в някои играчи и ще се наложи да вършим промени предвид на това, че през седмицата станаха леки травми и имаме хора с насъбрани картони. Все отново е значимо да изкараме до края на сезона. Ще видите на следващия ден какъв ще е състава. Проблем е когато съществени играчи си изкарват глупави картони ", стартира Тодоров.

"Искам да благопожелавам поста на Хубчев и да му пожелая триумф от сърце. Приятели сме от доста години. Информациите, които излязоха за разлъка с играчи може да им сътвори прочут дискомфорт. Новината се одобри обикновено и момчетата упражняват доста добре. Те би трябвало да покажат максимума, а аз да им основа тези условия. И да може Хубчев да им види качествата. Такъв човек като Хубчев е необходим на Левски ", продължи наставникът на "сините ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР