Треньорът на Лацио - Маурицио Сари беше бесен на ВАР

...
Треньорът на Лацио - Маурицио Сари беше бесен на ВАР
Коментари Харесай

Сари избухна срещу ВАР и раздразни съдийската комисия в Италия

Треньорът на Лацио - Маурицио Сари беше гневен на ВАР след загубата на “орлите ” с 1:2 от някогашния му отбор Наполи. Той има искания, че не беше прегледана обстановката, при която Марио Руи удари Мануел Ладзари в лицето с лакът, и то в наказателното поле на неаполитанците. 

“Това ми наподобява много ясно. Също по този начин имаше фал против Луис Алберто, което разреши на Ким Мин-Жае да играе с глава при корнера (за победното попадение - б.р.). Или тези в стаята на ВАР си правят работата зле, или другата опция, която е много притеснителна. Също по този начин не виждам по какъв начин всичките ни играчи получиха жълти картони в един несъмнено спокоен мач. Сякаш реферите са видяли мача ни против Болоня и са решили, че ще ни потискат, като го демонстрираха ясно още през цялото време. Това са следствията. Смятам, че би трябвало да се подхващат дейности, и то съществени, от съдийската комисия ”, разяснява Сари след срещата.

С това свое изявление обаче наставникът е изненадал и раздразнил точно съдийската комисия, написа “Гадзета дело спорт ”. Оттам даже са дали позитивни оценки както на основния арбитър на мача Симоне Соца, по този начин и на Даниеле Кифи, който ръководеше дербито сред Милан и Интер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР