Треньорът на кипърския Акритас Хлорака Бруно Акрапович анализира качествата на

...
Треньорът на кипърския Акритас Хлорака Бруно Акрапович анализира качествата на
Коментари Харесай

Акрапович за новия в Левски: Трябва да е по-директен пред гола

Треньорът на кипърския Акритас Хлорака Бруно Акрапович проучва качествата на испанеца с марокански корнери Джевад ел Джемили, чийто трансфер в Левски може да бъде считан за сигурен. 

“Както ви споделих и преди този момент, той е младо момче със сериозен капацитет. Има добър темперамент и упоритост да направи хубава кариера. В чисто футболно отношение впечатлява със скорост и техника. Силен е в дуелите един на един. Това, което съгласно мен би трябвало да усъвършенства, е да бъде по-директен и по-често да търси завършващ удар и рационалния път към вратата. Ако стартира да бележи по-често, ще се трансформира в извънредно скъпа находка ”, съобщи Акрапович пред “Мач Телеграф ”. 

“Говорих с Цанко Цветанов за момчето. Казал съм му откровените си усещания. С него сме другари, както знаете, откакто играхме дружно в Германия ”, добави босненският експерт. 
 Президентът на Акритас Хлорака разгласи идващия трансфер на Левски Президентът на Акритас Хлорака разгласи идващия трансфер на Левски
Той бе катгоричен, че новото попълнение на Левски е бил значима част от неговия състав и е разчитал на него в тежката борба за оцеляване в елита на Кипър. 

“За мен този трансфер е сериозен удар. Със сигурност ще ми бъде по-трудно без Джевад. Шансовете ни понижават, само че ще се борим. Момчето може да се развие в България. Пожелавам му триумф ”, сподели още носителят на Купата на България с Локомотив (Пловдив), който записа влиятелна победа с 3:1 над Рома в груповата фаза на Лига Европа отпред на ЦСКА - София.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР