Треньорът на Интер Лучано Спалети поздрави футболистите си за днешното

...
Треньорът на Интер Лучано Спалети поздрави футболистите си за днешното
Коментари Харесай

Спалети: Да се надяваме, че Лацио и Рома ще сгрешат

Треньорът на Интер Лучано Спалети поздрави футболистите си за днешното им показване в гостуването на Удинезе. “Нерадзурите” реализираха безапелационна победа на “Дачия Арена” с 4:0 и не престават да мечтаят за класиране в Шампионска лига. В момента Интер заема 5-та позиция, изоставайки на точка от третия Рома. Отборът на Лацио е четвърти със същия актив от точки, какъвто имат и “вълците” (70).

“Отборът игра добре. През седмицата тренирахме добре и влязохме решително в дуела. Осъществихме надзор над топката и отбелязахме попадения. Трябва да поздравя футболистите за представянето им. Надявам се, че Рома и Лацио ще създадат неверна стъпка”, стартира наставникът на Интер.

90' - Finisce senza recupero la sfida di Udine: a segno @23_Frog, @Rafinha, @MauroIcardi e @borjavalero20 #UdineseInter 0-4 pic.twitter.com/wpCArcHEMC
— Inter (@Inter) 6 май 2018 година
“Мауро Икарди е топ футболист и страховит изпълнител. Знае къде ще попадне топката и има качествата да означи гол. В тази си роля той е най-хубавият нападател, с който съм работил. Все още би трябвало да работи върху присъединяване си в построяването на играта. В наказателното поле е същински див звяр. Показаното през днешния ден е доста значимо за бъдещето на Интер. Трябва да бъдем постоянно безапелационни и това ще направи разликата. Ако играеш в дребен тим, можеш да си позволиш съперникът да има освен това от теб”, добави експертът от Черталдо.

“Интер усъвършенства играта си от началото на сезона. Днес чух мощните ръкопляскания от последователите към тима. Те видяха един мощен тим и знаят, че футболистите имат качества. Днес имахме технична халфова линия, построена от футболисти, които знаят по какъв начин да имат топката”, приключи Спалети. Серия А 36 кръг, неделя 6 май  Удинезе 0:4краен резулат  Интер
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР