Треньорът на Хебър (Пазарджик) - Владимир Манчев заяви пред Спортал,

...
Треньорът на Хебър (Пазарджик) - Владимир Манчев заяви пред Спортал,
Коментари Харесай

Владо Манчев: Започваме сериозна работа, имаме още малко да поработим физически

Треньорът на Хебър (Пазарджик) - Владимир Манчев съобщи пред " Спортал ", че чака отборът му да направи добра подготовка по време на лагера в Турция. Специалистът се похвали, че в клуба няма никакви финансови компликации и отговорности.

" Очакванията ни са да са ни здрави играчите. Имаме проблеми с няколко футболисти, само че са леки контузии, нека отшумят до няколко дни. Започваме сериозна работа, имаме още малко да поработим физически, по-късно имаме четири контроли да избистряме състава. Всички играчи са персонално селектирани от мен, тъй че аз нямам подозрения в техните качества. Надявам се футболистите да стартират да осъзнават значимостта на това, какво е да си футболист на Хебър.

Имаше моменти през есента, в които бях сериозен към играта на тима, тъй като имам високи условия. Те знаят, че аз желая резултати. Целта ни е оставане в елита. Когато я осъществим ще мислим за повече неща. Имаме още някои компликации, само че нещата ще се усъвършенстват и задачите стават все по-високи. Аз откогато съм в Хебър не съм чул да имаме проблеми с финансирането.

Ние сме един от дребното тимове без отговорности към играчи и институции. Ръководството прави всичко допустимо да има усъвършенствания и по стадиона. Имам увещание, че ще домакинстваме на нашия терен напролет. Не е имало закъснение на заплати и награди, тъй че всичко от тази позиция е наред ", сподели Манчев.
 Хебър (Пазарджик) се раздели с португалски халф
Хебър (Пазарджик) се раздели с португалски халф

Мауро Секейра е свободен да си търси нов отбор
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР