Треньорът на Хебър – Любослав Пенев, запази оптимизъм за отбора

...
Треньорът на Хебър – Любослав Пенев, запази оптимизъм за отбора
Коментари Харесай

Любослав Пенев: След 4 загуби една точка е окей

Треньорът на Хебър – Любослав Пенев, резервира оптимизъм за тима след равенството – 1:1, против Ботев Враца. Пенев призна, че равенството е добра насочна точка след четирите следващи провали за тима.

„ Оптимист съм и с позитивна сила. След четири загуби едната точка е окей. Моята оценка е бърза. Едно положително първо полувреме, плътно. Малко беше значимо да продължи в същата линия. След това малко повече напрежение, оставихме празни пространства. Можеше и да загубим. Това е “.

„ Трябваше да продължим по същия метод. Имаше страсти и напрежение и сякаш една вдървеност в избрани моменти. Стигна се до изравнителен гол и дублирам, че можеше да загубим. Идеята, която имам, е, че се играе всеки мач за победа. Ако не можем да победим, не би трябвало да губим. Точка, точка, три, една – тази линия. Имаме травми, само че тимът е добре. Има дълга скамейка и не е проблем. Ще има ротации и смени. Липсваха ни точките през тези четири мача преди този, само че никакво отричане и навеждане на главата. Работа, труд, тренировки и се готвим за идващия мач “, продължи Пенев.

„ Крачка в вярната посока е през днешния ден. Има реакция и от съперника, само че не трябваше да го разрешаваме и да направляваме повече играта. Давам добра оценка, само че има неща, които би трябвало да поправяме “, приключи Ел Голеадор.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР