Треньорът на футболния ЦСКА Милош Крушчич говори преди мача на

...
Треньорът на футболния ЦСКА Милош Крушчич говори преди мача на
Коментари Харесай

Крушчич: На правилен път сме. Ще се борим докрай

Треньорът на футболния ЦСКА Милош Крушчич приказва преди мача на неговия отбор с " Локомотив " Пловдив от последния кръг на постоянния сезон на Първа лига.

Според експерта играчите се показват добре и, макар разликата от 10 точки сред " алените " и водача " Лудогорец ".

В неделя (14 юни) Крушчич и възпитаниците му посрещат " Локомотив " Пловдив на стадион " Българска войска ".



" За нас всеки мач е най-съществен. С " Витоша ", с " Ботев " Пловдив, на следващия ден също. Много се промени от нашия финален мач в Пловдив. Тогава бяхме надалеч от " Левски " и " Локо " Пловдив. Тогава споделиха, че ще се борим до края и няма да се предаваме. На верния път сме. Футболистите са най-заслужилите за това. Остават още 5 мача, няма да се реши нищо. Може с победа да ни даде психическа убеденост, още от играчите ни да схванат, че това, което вършим е вярно. Успехът ще е спомагателен тласък, ще имаме повече домашен мачове в плейофите също. Но мачът с " Локо " Пловдив няма да реши шампионата ", сподели наставникът на " армейците ".

" В дерби мачове като този, несъмнено, че ще играем тактически мъдро, ще преценим мощните страни на противника. Но няма да играем отбранително. Все отново играем вкъщи, пред нашите почитатели. Да, в Пловдив тактиката бе да бъдем по-назад през първото полувреме. Но през второто вдигнахме оборотите. Играхме доста атакуващ футбол ", добави той.

Треньорът на ЦСКА си пожела неговият отбор да срещне " Локомотив " и във финала на шампионата за Купата на България. " Червените " приключиха 0:0 с " Ботев " Пловдив в първи мач от полуфиналите. " Смърфовете " пък победиха " Левски " с 2:0.
" Ботев " Пловдив и ЦСКА оставиха всичко за реванша Нулево тъждество в "Коматево ", "червените " направиха куп пропуски
" Дай Боже, ние и " Локо " да се срещнем на 1 юли. Разбира се, това е тяхната цел. Има прохлада в тима, повече в сравнение с преди мача с " Витоша " Бистрица. Работата ни се вижда в играта на тима. Те имат леко предимство, тъй като имаха ден повече отмора ", сподели той.

Крушчич съобщи, че не се тормози от напрегнатата конюнктура и информациите, че ще бъде заменен като треньор на ЦСКА.

" Аз съм под напън непрекъснато. Но без напън мъчно ще стане. Това е нещо обикновено, с което би трябвало да се оправи. За всеки треньор е нужно време, с цел да можеш да предадеш своите хрумвания на играчите. Нужно е несъмнено време. Когато един треньор го има, това е хубаво. Когато имаш резултати се получава и по-голяма убеденост. Рано или късно, триумфите ще дойдат ", съобщи сърбинът.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР