Треньорът на ФК ЦСКА 1948 Николай Киров говори пред медиите

...
Треньорът на ФК ЦСКА 1948 Николай Киров говори пред медиите
Коментари Харесай

Николай Киров: В Левски видях сериозен импулс

Треньорът на ФК ЦСКА 1948 Николай Киров приказва пред медиите преди гостуването на Левски. Срещата на " Герена " е в събота от 19:45 часа.

" Очакваният ми са за тежък дуел против сериозен съперник, с обичаи в българския футбол и сериозен подтик в последните дни. Това се видя в последната среща против Локомотив Пловдив ", стартира треньор №1 на България за 2020 година

" Като треньори по най-бързия метод се опитахме да изкараме от еуфорията нашите състезатели. Преди това много време са били в по-различно въодушевление. В идния дуел е доста по-важно да сме дисциплинирани и съсредоточени. На стадиона като " Герена " това е най-важното, с цел да вземеш позитивен резултат ", изясни Киров.

" Имаше много работа на терен, която продължи и тази седмица. Независимо от резултата, анализите демонстрираха, че имаме няколко съществени проблеми. Имаме още доста работа.

" В Левски видях сериозен подтик, тактическа дисциплинираност, доста друг метод на игра. Имах опция с Арда да срещна Левски напълно скоро ", призна той.

" Всеки един дуел е едно тактическо надиграване. Не знам по какъв начин ще протече самата среща, само че неимoверно ще има надиграване. По-концентрираният тим мисля, че ще завоюва ".

" Доста работихме предходната седмица в отбрана. Забелязахме проблемите в тази фаза. ЗА жал, допуснахме гол и в предишния мач. Не може да се работи единствено във фаза отбрана. Трябва и в офанзива да се работи. Новите попълнения им беше най-лесно. Те знаят моите условия. С другите към момента се срещаме. Атмосферата е добра ".

" Нямаме никакви проблеми от никакъв темперамент. Добро равнище на състава е като физика. Не мисля, че това беше водещото в предния дуел. Добри неща направихме в офанзива и това като че ли беше разковничето ".

" Аз чакам огромна поддръжка за тима на Левски. Няма по какъв начин да разясня с вас тактически схеми, които ще употребявам. Важното е дали футболистите ще изпълнят дилемите, които им сложим ".

" Още преди да стартира работа бях на място и водих диалози. Всеки един експерт в един клуб е доста значим. Колкото повече експерти работят със състезателите толкоз по-добре ", сподели още Николай Киров.
 Левски ще желае допинг инспекция за мача с ФК ЦСКА 1948
Левски ще желае допинг инспекция за мача с ФК ЦСКА 1948

Двубоят е в събота
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР