Треньорът на Етър - Станислав Генчев коментира предстоящото домакинство на

...
Треньорът на Етър - Станислав Генчев коментира предстоящото домакинство на
Коментари Харесай

Генчев: След мача с Левски може да си тръгнем още по-доволни, отколкото бяхме срещу ЦСКА

Треньорът на Етър - Станислав Генчев разяснява идното домакинство на отбора си против Левски в 13-ия кръг на Първа лига. Срещата е в неделя, от 17:30 часа.

" Излизаме за победа, уповавам се да покажем добра игра, както в предния мач, само че този път да излезем спечелили. Не са единствено мачовете с Левски, ЦСКА и Лудогорец. Не подценяваме никой противник знаем си опциите и се стремим да измъкнем максимума от всеки дуел.

 Етър - Левски още държи върха за най-вече фенове на
Етър - Левски още държи върха за най-вече фенове на " Ивайло "

Среща от 1969 година остава най-посетената във Велико Търново

Откакто имат подобен италиански експерт в Левски, играта в отбрана се усъвършенства. Италианците са известни с това нещо. Организацията в играта е по-добра, само че имат и недостатъци, ще се опитаме да ги използваме.

Това, което аз си искам е хората отново да си тръгнат усмихнати, като след мача с ЦСКА, само че този път и да са горди, че сме победили. Вторият полусезон ще забележим същинския Етър.

Нашата съществена цел, когато влязохме в елита бе да запазим мястото си и да се утвърдим. Апетитът идва с яденото. Ние показахме добър футбол и можем да се надиграваме с водещите тимове. Битката за първото място не ни вълнува ", сподели Генчев.

 Мирослав Иванов:
Деко: Ще играем против най-хубавата отбрана в България

" Очакванията ми са да победим "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР