Треньорът на Черно море Тича Галин Стоянов оцени борбеността на

...
Треньорът на Черно море Тича Галин Стоянов оцени борбеността на
Коментари Харесай

Патрика доволен от борбеността на отбора си срещу Балкан

Треньорът на Черно море Тича Галин Стоянов оцени борбеността на играчите си в дуела против Балкан. Въпреки старанието си, неговите момчетата отстъпиха на вицешампионите със 79:99 вкъщи.

“Добър за публиката мач, несъмнено беше ефективен. В края на срещата даже съумях да пусна някои от играчите, които получават по-малко игрово време. Като цяло най-големият проблем се оказа играта ни в подкошието. В отбрана нямахме доста разновидности да спрем Гаврилович и Хопкинс, като и битките на Гаврилович в нахлуване са 7 от общо 14, което е голям проблем за нашия тим. Те имат 17 точки при втори късмет и пристигнаха най-много през второто полувреме ”, проучва представянето на Черно море Тича треньорът Галин Стоянов.

“Другият проблем е, че ни вкараха на контраофанзива 29 точки. Ние нямаме супер нахлуване и всяка неточност се санкционира. Доволен съм от борбеността, тъй като в един миг, в случай че не се неистина 3 минути преди края на мача разликата бе единствено 10-11 точки. Това не бе неприятно за един тим, който е лишен от съществени играчи като Цецо Куртев,  Мартин Стефанов и Кристиан Кръстев. Не можем да чакаме от 17-годишния Мартин Йорданов да изнесе толкоз огромна тежест ", сподели още наставникът на варненци.

" Започнахме добре мача. Успяхме да създадем няколко контраатаки и си подавахме добре в подкошието. Това докара до дребна разлика в резултата на полувремето. В третата част постоянно имаме проблем с влизането в дуела, като че ли сме поомекнали или се движим по-бавно. Оттам се отвори огромна разлика. Четвъртата част се доближихме на 10 точки с късмет да се закачим в мача, само че не успяхме да се оправим ”, съобщи Мартин Коцев откакто остана в игра 33 минути против Балкан.  

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР