Треньорът на Ботев Желко Петрович бе доволен от победата на

...
Треньорът на Ботев Желко Петрович бе доволен от победата на
Коментари Харесай

Желко със стряскащо разкритие за работата с младите у нас

Треньорът на Ботев Желко Петрович бе удовлетворен от успеха на пробния състав, който извади край летище София над Витоша (Бистрица). " Много е значимо, че през първото полувреме играхме против първия състав на Витоша. Ние искахме да забележим нашите млади играчи да играят мъжки футбол. Сами видяхте, че през първото полувреме се показаха по- добре в единоборствата, само че през втората част отстъпиха физически. Отборът още не е подготвен физически ", показа Петрович. " Ние би трябвало да мислим, че всички са част от първия състав. Разбира се има двама- трима, които са над останалите като Неделев и Кристиан, само че всички би трябвало да се борят за място в първия тим ", разяснява наставникът.

Той направи забавен коментар за юношите:

Една от нашите задания е да постановяваме юноши и аз съм приел това, когато започнах в Ботев. Ето Станислав Шопов, макар грешките има класа да стане добър футболист. Като цяло младите би трябвало да се потвърждават. Кристиан Димитров също може да попада в графата млади играчи, само че виждате какъв брой е убеден на терена.

В България ще пристигна време за мощно потомство. В Европа вършат от дърветата играчи, а ние на Балканите вършим от играчите дървета. Ние сме майстори да опропастим играчите. Важно е да се работи в академията. Най- положителните експерти би трябвало да работят в школите, а не в първия тим. В академиите би трябвало да се влага.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР