Треньорът на Берое Александър Томаш говори преди първата тренировка на

...
Треньорът на Берое Александър Томаш говори преди първата тренировка на
Коментари Харесай

Александър Томаш: Берое е жив, иска да се развива

Треньорът на Берое Александър Томаш приказва преди първата подготовка на отбора от лятната подготовка.

" Рестартираме. Моите цели персонални са доста високи. Искам да видя този стадион да е цялостен. Когато това в действителност се случи, всичко ще се случи от единствено себе си. Нашата задача е от през днешния ден да работим неуморно и безрезервно. Трябва да развием игровия си жанр.

Искаме да бъдем по-доминиращи и по-гъвкави. Да не позволяваме същите неточности, които допуснахме през предходната година.

Търсим централни бранители - дали един или двама ще преценим. На всички други позиции сме окомплектовани. Ако излезе футболист, който може да вдигне равнището, качеството и класата на тима, след съвещания с управлението, ще преценим дали би трябвало да бъде притеглен.

 Берое подписа с Меска
Берое подписа с младеж на Спортинг (Лисабон) и Челси

Футболистът е минал през всички юношески обединения на португалския народен тим

От предишното лято споделям, че няма да бързаме по отношение на избора си на централен нападател. Бяхме набелязали централни нападатели, които ги купиха тимове за много пари. Селекцията е доста сложна. Щом са подписали с Берое значи сме решили и сме се пробвали да минимализираме риска.

" Берое е жив, желае да се развива. Отборът желае да доближи клубът. За качеството на футболистите не мисля, че в този момент е моментът да ги разясняваме.

" Най-важното е да се надгражда. Вярвам в екипа си, имам вяра в управлението, в себе си и във футболистите. Имаме всички предпоставки. Премина една година, в която имаше моменти, когато корабът се разклащаше, само че успявахме да се стабилизираме ", съобщи Томаш.

 Берое притегли Алфредо Франсиско Мартинш
Берое притегли бразилски централен нападател

Бразилецът е младеж на Сао Пауло
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР