Треньорът на Байерн Юлиан Нагелсман говори след победата с 4:1

...
Треньорът на Байерн Юлиан Нагелсман говори след победата с 4:1
Коментари Харесай

Нагелсман: Началото на второто полувреме беше наистина добро

Треньорът на Байерн Юлиан Нагелсман приказва след успеха с 4:1 над Гройтер Фюрт. Специалистът изрази задоволството си от второто полувреме на своя тим.

„ През първото полувреме играхме 4-2-3-1, с цел да даден на играчите добър темп в система, която са практикували през последните 2-3 години. Не внесохме движение и динамичност в играта. Променихме нещата през втората част и първите 20 минути бяха доста, доста положителни. Успяхме да вкараме рано и справедливо победихме”, сподели Нагелсман.

„ Лерой избира да играе централно. Искахме да играе необятно през днешния ден, тъй като центърът беше претъпкан. През второто полувреме се получи”.

„ Как да заменя Толисо? Със Забитцер, с Марк Рока, с Джамал Мусиала и уповавам се скоро с Леон Горетцка”.

„ Не знам дали днешната продукция ще е задоволителна, с цел да отстраним Залцбург. Опитваме се да играем по най-хубавия метод сега. Мачът е чак на 8 март. Дотогава ще покажем по-добро показване. Спокойни сме”.

„ Забитцер заслужи да играе през днешния ден. Справи се добре, изключително през второто полувреме. Спираше дългите топки на Фюрт по интелигентен метод и пресираше в нашата половина. Имаше добър мач и беше нападателен. Подобрява представянето си по време на подготовка и съм доста удовлетворен от него”, показа още Нагелсман.

„ Омар Ричардс беше изолиран отляво. Прекият свободен удар, който направи беше малко несптраведлив, само че се случва. Не го смених поради представянето му, просто имахме потребност от втори нападател”, призна треньорът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР