Треньорът на Барселона Ернесто Валверде беше изключително доволен от победата

...
Треньорът на Барселона Ернесто Валверде беше изключително доволен от победата
Коментари Харесай

Валверде: Бяхме в Групата на смъртта, а излязохме по-рано

Треньорът на Барселона Ернесто Валверде беше извънредно удовлетворен от успеха с 3:1 над Борусия Дортмунд в група F на Шампионската лига. След жребия тя беше избрана като "Групата на гибелта " и с съображение.

Въпреки това каталунците си подсигуряваха излизане от нея кръг преди края и наставникът е повече от удовлетворен от този факт. Той не спести суперлативи и за своите нападатели Лионел Меси и Луис Суарес, които въпреки да приближават към този момент Христова възраст, още веднъж бяха във вихъра си и към този момент имат общо 800 гола на сметката си за Барса.

"Много неща са казани за връзката сред Меси и Суарес, изключително когато един от тях бележи. Добрите играчи постоянно се схващат на терена. Луис и Лео се схващат съвършено, тъй като играят отдавна дружно. Същото ще се случи и с Меси и Гризман след известно време. Просто би трябвало да пристигна точният миг. Иначе какво да кажа за Меси - той е просто необикновен ", съобщи Валверде.

"Попаднахме в най-тежката група, само че успяхме да се класираме кръг по-рано за поредна година. Страдахме много, само че тази победа значи доста за нас. С изключение на последните няколко минути, считам, че изиграхме страховит мач ", добави наставникът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР