Треньорът на Балкан (Ботевград) Иван Редовски не остана доволен след

...
Треньорът на Балкан (Ботевград) Иван Редовски не остана доволен след
Коментари Харесай

Иван Редовски: Не мисля, че отстъпихме с нещо на Кюстендил

Треньорът на Балкан (Ботевград) Иван Редовски не остана удовлетворен след загубата на своя отбор от Кюстендил с 0:1 в мач от Югозападната Трета лига, който бе излъчен онлайн в SportalTV . Специалистът не счита, че тимът му е бил надигран, като разкри и какви са упоритостите на клуба.

“Според мен бе един равносилен мач, в който една неточност ни костваше загубата. Изпуснахме едно-две положения, които, в случай че бяхме отбелязали, мачът щеше да тръгне в друга посока. Не мисля, че тимът на Кюстендил ни е надиграл с нещо. Симеон Иванов игра с травма и излезе на инжекции и по този начин се случи, че поради него стана грешката за гола. Кюстендил играе по-грубо, по-нахално. Нахални са в обстановките, усещаха самочувствие като че ли бяха домакини. Ние си бяхме избрали по-прибрана игра, тъй като знаехме, че пресират доста. Опитахме се да играем на контраатаки, имаше по какъв начин да покажем по-голямо самочувствие. За нас няма лек мач, всички тимове играят на лимита на опциите си в шампионата.
Допускаме загуби от привидно по-слаби противници, през днешния ден направихме добър и здрав мач. Отиваме да играем с Оборище за трите точки, всички знаят, че сме твърд противник. Нямаме упоритости, нямаме нужния финансов запас, нямаме и нужната база. Имаме нелоша юношеска школа, само че желаеме да имаме едно умерено битие, момчетата да си получават постоянно всичко тъкмо, а дали ще сме 9-ти, 6-ти или 3-ти за нас няма значение”, съобщи Редовски пред Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР