Треньорът на Балкан Ботевград – Иван Редовски, изрази възхищение от

...
Треньорът на Балкан Ботевград – Иван Редовски, изрази възхищение от
Коментари Харесай

Иван Редовски: Няма по-голяма реклама от Лудогорец в България

Треньорът на Балкан Ботевград – Иван Редовски, изрази удивление от Лудогорец преди конфликта сред двата отбора за Sesame Купа на България. Специалистът съобщи, че идването на „ зелените “ е празник за града, освен футболен, както и че „ по-голяма реклама от Лудогорец в България няма “.

„ Най-радостното е, че има голям брой деца, ще дойдат и още повече на стадиона. Приповдигнато е настроението последната седмица. Хубаво е, че хората се полят по футбола. За мен е същински празник. Отбор от ранга на Лудогорец не е идвал от десетилетия. Чест е, че първият мач на актуализирания терен и стадион ще е против Лудогорец “.

„ Най-важното е да дойдат повече хора. Няма по-голяма реклама от Лудогорец в България. Първи мач ни е през днешния ден, публична среща. Теренът е освежен от Футболния съюз, трибуните от Община Ботевград “.

„ Въздействието е най-много върху децата. Да драснеме искрата в обществото. Досега си направихме изкуствения терен. Децата всяка година се усилват. Направихме си изискванията, би трябвало да почнем в самия футбол “.

„ Няма какво да си кривим душата. Във футбола съм от дете. Знем разликата в съставите. Знаем с какви играчи разполагат. Давид против Голиат. Искрицата вяра угасва постоянно последна. Играхме в събота против Миньор Перник – водачът. Знаем къде ни е мястото, всеки желае да се показа на равнище “.

„ Не единствено за днешната среща, играта в отбранителен проект е основна. Играем атрактивно, прелестно, означаваме голове. Головете не всякога са от слаба работа в отбрана, а от самостоятелни неточности “.

„ Ние сме един от постоянните клубове. Имаме функционираща детско-юношеска школа. За клуб от нашия сан е добре. Благодарение на Общината, другари...Сега сме шести, можем и по-нагоре. Този мач ни идва допълнително “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР