Тренировъчната база на Арсенал в Лондон Колни е преименувана на

...
Тренировъчната база на Арсенал в Лондон Колни е преименувана на
Коментари Харесай

Арсенал прави още една промяна на тренировъчната база в историческа сделка за няколко милиона паунда

Тренировъчната база на Арсенал в Лондон Колни е преименувана на Sobha Realty Training Center, защото клубът избра да подписа доходоносна спонсорска договорка.

Тяхната подготвителна база беше открита през 1999 година, когато Арсен Венгер беше отпред и до момента се противопоставяше на всевъзможни спонсорски права за именуване, макар добавената комерсиална стойност, която би донесла. От петък обаче основаният в Дубай бизнесмен на недвижими парцели Sobha Realty е подписал контракт.

Компанията също ще стане формален сътрудник за комплекти за тренировки за мъжкия и женския тим на Арсенал. Връзката стартира още през септември 2023 година, когато предприемачът обезпечи права за именуване на хотелски апартамент за деня на мача на стадион Емирейтс.

Спортният шеф на Арсенал Еду сподели: „ Това е доста вълнуващо съглашение, което ще ни помогне да развием допустимо най-хубавата среда за нашите мъже и дами играчи, треньори и спомагателен личен състав за години напред. Нашият център за образование е г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР