Травмите му бяха много сериозни Почина 45-годишният бургазлия, който пострада

...
Травмите му бяха много сериозни Почина 45-годишният бургазлия, който пострада
Коментари Харесай

Почина 45-годишният бургазлия, пострадал тежко при жестоко меле на АМ Тракия

Травмите му бяха доста съществени

Почина 45-годишният бургазлия, който пострада тежко след злополука на Автомагистрала „ Тракия “. В продължение на 17 дни лекарите от интензивния бранш на УМБАЛ-Бургас се бориха за живота мъжа, само че контузиите му бяха доста тежки.

Припомняме, че до инцидента на 10 януари се стигнало, откакто 45-годишният бургазлия подхванал рисково изпреварване с лекия си автомобил “Фиат Браво ”, с бургаска регистрация. По данни от пресцентъа на ОДМВР-Бургас, той се движел с несъобразена с атмосферните условия / дъжд/ скорост, заради което изгубил надзор над автомобила и се блъснал в попътно движещия се от дясната му страна лек автомобил “Дачия Докер ”, с пловдивска регистрация, ръководен от 37-годишен бургазлия. В резултат на конфликта и двата автомобила се преобърнали в крайпътната отводнителна канавка.

Веднага след случая лидерът на лекия автомобил “Фиат ” с фрактура на двете ръце и политравматизъм, с заплаха за живота, бе настанен за лекуване в поделение “Реанимация ” на УМБАЛ – Бургас. Шофьорът на лекия автомобил “Дачия Докер ” с травма на главата е прегледан и освободен за домашно лекуване, без заплаха за живота.





 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР