Тракийският хороскоп издава какъв човек по характер сте според рождения

...
Тракийският хороскоп издава какъв човек по характер сте според рождения
Коментари Харесай

Тракийски хороскоп издава каква е вашата същност

Тракийският хороскоп издава какъв човек по темперамент сте съгласно рождения ви месец. В хороскопа има 12 зодии, като всяка дава отговор на избран тракийски господ.

Януари – богинята на лова Бендида

Родените под този знак за мощни натури, не обичат да търсят помощ, само че са подготвени да услужат на всеки в потребност. Интроверти са. Избягват огромните компании и избират уюта на дома. Обичат да прекарват свободното си време измежду природата. Най-позитивното им качество е цялостната отдаденост във всяко начинание.

Февруари – богът-конник Аздул

Родените под знака на Аздул са подготвени са да се борят със зъби и нокти за всяка идея, стига да са уверени, че е обективна. Представителите на тази зодия на тракийския хороскоп са положителни мениджъри и сполучливи водачи. Сред отрицателните им качества е избухливостта, изключително в по-напрегнати обстановки.

Март – богът на войната Кандаон

Родените под неговия знак са нетърпеливи и постоянно попадат в разногласия. Обичат да дават препоръки даже на тези, които нямат потребност от тях. Представителите на зодия Кандаон са работохолици, постоянно прецизно съблюдават всичко периоди, свързани с работата.

Април – богинята на зората Зоура

Родените под знака на Зоура са лъчезарни хора и носители на позитивна сила. Представителите на тази зодия са рисковани натури. Обичат да опитват с всичко, без да мислят за риска. Приятелите за тях са на първо място, от време на време даже преди фамилията. Сред отрицателните им качества е поемането на непреценени опасности.

Май – богът на блясъка и светлината Плейстор

Родените под неговия знак в тракийския хороскоп са душата на компанията. Винаги съумяват да привлекат вниманието към себе си. Позитивни персони са. Сред отрицателните им качества са неналичието на такт. Представителите на господ Плейстор постоянно приказват, без да мислят по какъв начин думите им ще се отразят на индивида насреща.

Юни – богът на огъня Пурмерул

Представителите на тази зодия са пламенни персони и буйни натури. Обичат справедливостта и я пазят с всички налични средства. Негативно качество на родените под знака на Пурмерул е агресивността.

Юли – богът на живота Витус

Представителите на зодия Витус от тракийския хороскоп са спортни натури. Не обичат да стоят на едно място. Често се захващат с няколко действия едновременно и постоянно съумяват да ги приключат сполучливо. Сред отрицателните им качества е егоизмът, който демонстрират във връзка с фамилията и приятелите си за сметка на работата и персоналното наслаждение.

Август – богинята на земята и плодородието Земела

Родените под знака на Земела избират уюта на фамилното огнище пред шумните другарски компании. Те са строги, само че обективни родители и поставят доста старания за възпитанието на децата си. Най-негативното им качество е, че постоянно се изолират от външния свят и прекъсват другарските си контакти.

Септември – богът на веселието и виното Зеланос

Представителите на тази зодия са купонджии. Трудно се задържат на едно място. Винаги търсят нови преживявания, посещават нови места и опитват с нови действия. Оттук идва и най-негативното им качество – непостоянството.

Октомври – богът на изобилието Дарзалас

Родените под неговия знак са хора, които обичат лукса и лъскавия метод на живот, който им приляга съвършено. Винаги са правилни както в служебните, по този начин и в персоналните си връзки. Негативното им качество е, че от време на време могат да са прекомерно горделиви.

Ноември – богът на гръмотевиците Перкун

Представителите на тази зодия са импулсивни, положителни и изпълнени с живот. Водят се от правилото “първо работя, след това мисля ”. Не обичат вмешателството и не се оставят да ги поучават – за положително или за неприятно.

Декември – богът врач Зумурдос

Родените под знака на Зумурдос са положителни психолози и слушатели. Близките им постоянно ги търсят за съвет и разтуха. В същото време обаче родените под знака на Зумурдос са разхвърляни и разпилени. Живеят най-добре в персоналния си безпорядък, който намират за ред. Сърдечността им обаче компенсира всевъзможни дефекти.

Инфо: Rozali.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР