Тръгващият си от Пари Сен Жермен полузащитник Адриен Рабио намекна

...
Тръгващият си от Пари Сен Жермен полузащитник Адриен Рабио намекна
Коментари Харесай

Рабио сведе до две опциите за себе си, по-близо е до Юве

Тръгващият си от Пари Сен Жермен полузащитник Адриен Рабио загатна кои са двете варианти пред него да продължи кариерата си. Когато се разбра, че напуща Париж, името му беше свързвано с кой ли не тим. Но в последна сметка опциите се сведоха до Ювентус и Манчестър Юнайтед.

Самият той разяснява вероятностите кой от двата разновидността ще се случи, като от думите му наподобява, че е по-близо до "старата госпожа ", тъй като към този момент е провел няколко диалога с управлението. Преди това името му се спрягаше най-много за Барселона, само че очевидно няма по какъв начин да се озове на "Камп Ноу ".

"Опциите са две. Говорих с хората от Ювентус и това е един популярен клуб, в който всеки би желал да играе. Обожавам Италия, тук е толкоз красиво. Със сигурност е ясно единствено, че ме чака сезон с доста повишени упования към мен. Дали ще е в Юве? Пак споделям, приказвах с хората, те са ме гледали, харесали са ме, само че повече не мога да разясня. "

"Другата алтернатива е Манчестър Юнайтед. Но и там обстановката е както беше предходната година. Така че остава за мен да реша. Сега съм на почивка, желая да ѝ се насладя и след края ѝ ще разберете къде ще играя от новия сезон ", съобщи Рабио.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР