Трагична новина шокира световния футбол в деня, когато всички очакват

...
Трагична новина шокира световния футбол в деня, когато всички очакват
Коментари Харесай

Трагедия! 35-годишна футболна звезда загина в катастрофа

Трагична вест шокира международния футбол в деня, когато всички чакат огромния празник – финалната среща на Шампионската лига. Бившият испански национал Хосе Антонио Рейес почина при злополука.

Трагичният случай с 35-годишния някогашен футболист е станал на изхода на родния му град Утрера. Все още няма изясненост по отношение на аргументите за злополуката, довела до гибелта на някогашния футболист на Севиля, Арсенал, Реал (Мадрид) и Атлетико (Мадрид).

С екипа на Севиля Рейес три пъти победи в Лига Европа. С Арсенал е първенец на Англия, притежател на ФА Къп и Чарити шилд. Като състезател на Реал (Мадрид) печели купата в Примера дивисион. Има още две трофеи от Лига Европа и една Суперкупа на УЕФА като футболист на Атлетико (Мадрид). С Бенфика печели Купата на Лигата на Португалия.

За последно Хосе Антонио Рейес беше част от втородивизионния испански Естремадура. През кариерата си е носил екипите ощ ена Еспаньол, Кордоба и китайския Синджян Тяншан. Има 21 мача и четири гола за националния тим на Испания. През 2002 година става европейски първенец до 19 години с „ алените фурии “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР