Трагедия потресе пловдивското село Желязно. 8-годишно момиченце беше намушкано с

...
Трагедия потресе пловдивското село Желязно. 8-годишно момиченце беше намушкано с
Коментари Харесай

Майката, убила момиченцето си, ѝ облякла празнична рокля

Трагедия потресе пловдивското село Желязно. 8-годишно момиченце беше намушкано с нож, след което умря. Вероятният причинител е майката на детето, която също е с прободни рани след опит за самоубийство. Тя е с заплаха за живота и е настанена в Университетската болница " Свето Георги " в Пловдив. Предстои й интервенция.

Припомняме, че случаят стана през вчерашния ден сутринта е Деня на детето.

Разследващите работят по всички вероятни версии за случилото се - в това число, че 30-годишната жена е имала психологичен проблем, който е скрила от околните си. Жената облякла момиченцето си в празнична рокля в деня на нещастието. Подготвяла го е за Деня на детето – 1 юни, заяви Нова.

Хората в селото са шокирани от случилото се. Съседи на фамилията описаха, че детето било добродушно и почтено, а майката гледала детето си в доста обич. Тя все още била безработна.

„ Научих от полицията, която ме извика в сряда сутринта, Дойдох на място в качеството си на поемно лице”, описа кметът на селото Валентина Узунова. По думите й не е имало никакви индикации, че дамата е способна на сходни дейности. „ Семейството е доста непретенциозно, доста безшумно. Не са конфликтни, не са проблематични хора и не можем да си разбираем по какъв начин се е стигнало до този случай. Бяхме подготвили празник за децата от селото във връзка 1 юни, само че за жалост го отменихме”, добави тя.

По думите й 8-годишното момиченце приключило 1 клас в учебно заведение в Пловдив. „ Доколкото знам фамилията е финансово добре. Не ми е известно да са имали проблеми”, уточни кметът.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР