Трагедия попари пловдивското село Кръстевич, след като в събота 15-годишната

...
Трагедия попари пловдивското село Кръстевич, след като в събота 15-годишната
Коментари Харесай

Трагедията в пловдивското село: Момичето влязло в банята и припаднало, хората в шок

Трагедия попари пловдивското село Кръстевич, откакто в събота 15-годишната Недка умря у дома . " Тя влезнала да се къпе и паднала в банята ", обясниха от кметството. По думите им скръбта е неописуема, защото детето е било отлична ученичка и за образец. Посещавало е учебното заведение в прилежащото село Красново.

" Шокирани сме. Направо трептя, като приказвам с вас ", съобщи директорката на учебното заведение Йонка Марковска. Тя изясни, че 9-класничката Недка е била на учебно заведение в петък. " Беше в доста положително въодушевление, усещаше се прелестно, нямаше никакви изгледи, че може да се случи такава покруса ", изясни Марковска.

Днес целият клас е уважил паметта на Недка с 1-минутно безмълвие. " Родителите са елементарни хора и двамата работят, майката е Мария, бащата Никола е строителен служащ ", описа кметът на Кръстевич Тодор Стоев.

Той безусловно се разплака. По думите му бабата на Недка е призната в болница, защото й прилошало след нещастието и не можела да осмисли гибелта на детето си. След нещастния случай родителите незабавно подали сигнал, пристигнала кола за спешна помощ на Спешна помощ, само че медиците само открили гибелта.

Полицията проверява случая, а правосъдна медицина в Пловдив би трябвало да откри аргументите за неочакваната кончина. По тялото няма открити следи от принуждение. Предполага се, че сърдечен удар е покосил момичето.

Недка била извънредно лъчезарно момиче. В фамилията били две сестри, само че тъй като едната тръгнала 6-годишна на учебно заведение, се събрали в един гимназиален клас, въпреки да имат една година разлика, разясни преподавателката по британски Ваня Василева. " Само хубави неща можем да кажем и за Недка и за по-малката й сестра Пенка “, настояват учители в Красново. И двете били виновни, изпълнителни и с отношение към образователния развой. Недка проявявала интерес към езиците, историята и компютърните технологии.

" Справяше се отлично с съветския и британския. Жалко за този прекършен толкоз рано живот “, тъгува класната. Семейство Дадаркови били доста сплотени и задружни, написа " 24 часа ". Поддържали непрестанно контакт с класната, интересували се по какъв начин вървят децата им в учебно заведение. Полагали изключителни грижи за девойките си. И двамата родители - Мария и Никола, работят. Майката - във винарната в Старосел, а бащата - по градежите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР